Kassan

Inga produkter i din kundvagn

Frakt

Vid beställning tillkommer alltid en frakt på minst 199kr. För skidor är frakten 499kr.
Vid beställning av komplett cykel, transportväska, hjul eller ram tillkommer en fraktkostnad på 599kr.
Vi jobbar hårt för att du ska få din beställning så fort som möjligt. Din beställning skickas från oss inom 5 arbetsdagar.
Vi leverarar endast inom Sverige. Beställningar levereras antingen med DHL eller Posten beroende på format, för att göra leveransen så kostnadseffektiv som möjligt för våra kunder. För mindre paket som skickas med DHL aviseras du
via SMS. I övrigt är det oaviserat.

Ångerrätt

Vid byte skall du kontakta oss innan du skickar varan. Vi kan då kontrollera att storleken och färgen du vill byta till finns på lager. Vi tillämpar 14 dagars öppet köp, dock ej på cyklar, och även vid sådan retur anmodas du ta kontakt med oss först. Returfrakten betalas utav kunden. Tänk på att varan skall returneras i säljbart skick, använd omslagspapper. Är varan eller förpackningen skadad vid retur tar vi inte emot den.

Återbetalning sker inom 2 arbetsdagar från det att de returnerade varor ankommit till oss. Om du har valt faktura så justeras beloppet på din faktura och du får en ny. Om du returnerat hela sändningen och inte har någon fraktkostnad som du skall betala så makuleras fakturan. Vid kortbetalning så förs pengarna du skall få tillbaks åter in på ditt konto. Detta kan ta ca 2-3 bankdagar från det att vi utfört transaktionen.

Returadress efter överenskommelse är

Sportspec
Att. Returer
Mölndalsvägen 77
412 63 Göteborg 

Observera att inga returer godkänns utan först ha kontaktat oss.
Kontaktuppgifter hittar du under Ta kontakt!