Verkstad

Vi jobbar hårt för att du ska kunna leka ännu hårdare. Våra öppettider är samma som butikens, 10 - 18 alla vardagar, samt 10 - 15 lördagar. Men lördagar utförs normalt inga verkstads arbeten, utan enbart ut och inlämning av verkstads arbeten.

Andra i sportbranschen lägger ner sina verkstäder. Vi går åt andra hållet och satsar ännu hårdare. Det handlar ju inte bara om att sälja prylar. All utrustning måste hållas efter och servas också, annars blir det ju inget kul alls! Vår fina verkstad ligger helt öppen och synlig i butiken och är vår kanske viktigaste avdelning. Inga undangömda, mörka och ingrodda skrubbar här inte. Nix. Idén har vi stulit rakt av från Formel 1, där man får leta med mikroskop för att hitta en smutsfläck. Har man pedantisk ordning på alla tusentals verktyg och prylar är det både lättare och snabbare att göra jobbet. Så tänker vi. Och självklart är våra mekaniker ena riktiga rävar med verktyg och maskiner oavsett om det gäller cyklar eller skidor. Nya fräscha maskiner i alpinverkstaden tillsammans med vårt hantverk ger ett suveränt resultat på dina skidor.

Man kan också kika lite närmare på oss genom att klicka på "Verkstad" i kolumnen till vänster. Har du frågor går det utmärkt att mejla oss på verkstad@sportspec.se eller slå en signal på 031-402324.

Välkommen in!